Om os

Gigtforeningens blog er for dig, der gerne vil have inspiration og ny viden om gigtvenlig kost. Det kan være nye tendenser inden for gastronomien, nye kostregimer, om mad og klima, om at ændre vaner, om antiinflammatorisk kost og meget, meget mere.

Vi ved, at kost er et af de områder, der interesserer rigtig mange mennesker med gigt, og vi håber, at bloggen sammen med ’Mad og gigt’ på vores hjemmeside kan være med til at give dig et bredt og nuanceret billede af den viden og de erfaringer, der findes inden for området.

Her på bloggen vil vi invitere eksperter, specialister, entusiaster og almindelige mennesker med gigt, som har erfaringer eller viden om gigt og kost, de gerne vil dele ud af. Der er mulighed for også at vende erfaringer, der ikke er evidens for, men som virker for nogle – eller for mange. Og der er åbent for dialog, for du kan kommentere og stille spørgsmål til indlæggene.

Illustration - frugt og grønt

Få viden og råd om mad og gigt

‘Mad og gigt’ på Gigtforeningens hjemmeside er for dig, der søger viden, gode råd og inspiration til sund og gigtvenlig mad.

Find bl.a. madopskrifter, guides til nem madlavning, nye kostvaner og antiinflammatorisk kost.

Besøg ‘Mad og gigt’