Mød vores bloggere

Christian Bitz

Christian Bitz er en af vores gæstebloggere. Han kalder sig selv for sundhedsrealist med det klare mål at gøre Danmark sundere. Christian er uddannet cand.scient. i human ernæring og har været fast tilknyttet flere hospitaler, hvor han har været involveret i talrige forskningsprojekter og udvikling af maden til patienterne. Han har også været en del af Miljø- og Fødevareministeriets Advisory Board, der var et samarbejde på tværs af fem ministerier og skulle rådgive regeringen om, hvordan vores sundhed, mad- og måltidsvaner kunne løftes. Christian Bitz er samtidig en populær foredragsholder og forfatter til en række bøger om sundhed. Måske kender du ham også fra Go’ morgen Danmark på TV2 og fra en række andre TV-programmer, bl.a. ’Danmarks største kur’ (TV2) og madmagasinet ’Bitz & Frisk’ (DR1). ’Sundhed skal baseres på solid videnskab, og forandringen til et sundere liv skal drives af lyst!’, Christian Bitz.

Claus Holm

”Jeg er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. I mit køkken kan alt lade sig gøre.” Claus Holm har altid arbejdet med mad – du kender ham sikkert fra Go´ Morgen Danmark og TV2-programmet Go´ appetit. Claus leverer opskrifter til Gigtforeningen. De er sunde, de smager fantastisk, de er lette at lave – og så koster de ikke en bondegård. I 2018 var Claus tæt på at miste livet på grund af overvægt og en tilværelse med for meget fart på. Det blev starten på et vægttab på 25 kg og en sundere livsstil med mere overskud til sig selv og sine nærmeste. Han har også erfaret, at der er bestemte ting, han ikke skal spise og drikke, hvis han vil holde sin gigt i skak. Men han går ikke på kompromis med smagen og det gode måltid.

Gigtforeningen

Gigtforeningen er en sygdomsbekæmpende organisation med mere end 80.000 medlemmer og støtter. Vi kæmper for, at mennesker med sygdomme og smerter i led, ryg og muskler får et bedre liv. Tidligere indsats. Færre smerter. Mere Styrke.